KYC Operation Analyst

Roles & Responsibilities

Heb je interesse in een functie binnen KYC ?

Jouw opdracht : een unieke ervaring!

Een van onze klanten, een toonaangevende bank in het centrum van Brussel, is op zoek naar een KYC- medewerker die verantwoordelijk is voor de activiteiten en interacties in verband met KYC van zakelijke klanten in binnen- en buitenland (bestaande en nieuwe klanten).

Meer concreet bent u verantwoordelijk voor :

 • Updaten en uitwerken van complete KYC/ AML  dossiers op basis van lokale en grensoverschrijdende   vereisten en interne processen.
 • Het analyseren van alle benodigde documenten en gegevens die door de klant zijn verstrekt om een ​​compleet KYC dossier samen te stellen.
 • Het vervolledigen van het KYC/AML  dossier.
 • Gegevens inbrengen in de systemen en tools van van onze cliënt (bank)
 • Samenwerken met relatiemanagement en klant services afdelingen om binnen de gestelde
 • Interne en externe deadlines KYC dossier compleet te hebben (CDD, MI FID, FATCA, ESR, enz.)    
 • Problemen escaleren naar de “Middle Office” manager of “Compliance” afdeling om gepaste oplossingen te vinden.
 • Op regelmatige basis rapporteren over de voortgang aan de Middle Office manager.
 • Ervoor zorgen dat alle client KYC/AML  dossiers voldoen aan de wettelijke normen en zorgen voor een hoge kwaliteit en tijdige voltooiing van alle “due diligence” eisen op klantenniveau bij het aangaan en vernieuwen van klantrelaties
 • Verbeter ideeën leveren, en meewerken aan het vereenvoudigen en verbeteren van de processen.

Profile

 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring met KYC/AML  of een sterke interesse in regelgevingkwesties
 • Perfecte beheersing van het Nederlands  en een goede kennis van Frans en Engels 
 • Goede administratieve vaardigheden & probleem oplossend denken
 • Georganiseerd en gestructureerd
 • Problemen analyseren en beoordelen
 • Goede kennis van MS Office (Outlook, Word, Excel)
 • Goede diplomatische en klantgerichte communicatieve vaardigheden
 • Oog voor detail en gericht op kwaliteit

About Dynafin Consulting

DynaFin Consulting is een flexibel consultancy bedrijf dat diensten levert in de financiële industrie. Ons bedrijf bestaat uit meer dan 85 gedreven consultants met een sterke expertise in de verschillende domeinen : Invest – Payments – Credits – Insurance.In deze domeinen ondersteunen wij onze klanten in :

 • Operational Excellence
 • Regulatory Compliancy
 • Software and Solution selection & Implementation

Ons DNA

Eén enkele Sector - DynaFin Consulting richt zich uitsluitend op de financiële sector. Wij hebben de business van onze klanten uitgevoerd en kennen die ook.

Eén enkele Partner - Onze experts begeleiden onze klanten in elke dimensie van hun business. Wij bieden unieke en pragmatische oplossingen voor hun behoeften. Wij bieden onze cliënten 3 niveaus van oplossingen aan :

Adviseren van de business : Als onafhankelijke nichespeler in de financiële dienstverlening, onderdeel van een Europees ecosysteem, bieden wij u unieke marktinzichten, gebaseerd op onze brede aanwezigheid in de markt en voortdurende ontwikkeling van innovatieve oplossingen binnen ons uitgebreide industriële netwerk

Changing the business : Wij beheren transformatieprojecten met beproefde methodologieën, gebaseerd op een uitgebreide staat van dienst.

Running the business : Wij versnellen de vooruitgang naar de operationele uitmuntendheidsdoelstelling van onze klanten.

In 11 jaar tijd zijn we een referentie geworden in het Belgische financiële dienstenlandschap, vertrekkend van een specialisatie in effectendiensten en kennis verwervend in andere domeinen, en bieden we een one-stop-shop oplossing aan onze klanten met een volledig gamma van diensten, van strategisch tot operationeel.

In juli 2017 zijn we toegetreden tot het ecosysteem van Alan Allman Associates, waarmee we het 19e lid van het ecosysteem zijn geworden, elk met zijn eigen scala aan expertise over belangrijke onderwerpen zoals risicobeheer, digitale transformatie, data en business intelligence, organisaties en procesbeheer, verandermanagement, architectuur en infrastructuur ...

Wat mag u van DynaFin Consulting verwachten ?

Spannende uitdagingen & projecten, digitalisering van de banksector, het verzekeren van operationele uitmuntendheid door reengineering & robotisering van processen, het introduceren van nieuwe technologieën bij onze klanten zoals artificiële intelligentie, het definiëren van doelgerichte operationele modellen en strategieën (outsourcing, offshoring, nearshoring, ...), enz.

Groeien en je eigen carrière uitbouwen volgens je eigen motivaties en interesses, en betrokken zijn bij het vormgeven van de toekomst van de financiële dienstverlening samen met onze klanten en partners

Deel uitmaken van een team van experts die dezelfde passie delen voor financiële diensten & consulting onder ons motto "One Team, One Dream"

Een "agile way of working", met respect voor de balans tussen werk en privé

Een energieke onderneming, beloond met het "Happy @ Work" label

Een authentiek en MVO-bewust bedrijf

Onze DynaFun manier van leven door middel van sportieve happenings, concertavonden, after work drinks, kookevenementen, enz. En nog vele andere dingen te ontdekken 😊